sank you...

Betyder " Thank you " och den låten sjunger Amy Diamond! ÖÖÖ nu fattar ni inte mycke va?? Måste bara berätta att vi nu även köpt ett par "sank you" brallor! De ni!  Å va e de ? Jo, lika samma linda bengtzing ( alltså silver ) fastän i GULD. För det hade Amy Diamond vid ngt tillfälle på tv:n.... Herregud vilket minne dom har dom små!!!!
Men nu ´vet ni vad o vem det är som blänker mest just nu hihi.... De e Alice Delang de:)

Just nu ligger smulan på soffan o sover för hon har feber o blänker inte SÄRSKILT mycket :(



Grattis Alvin 3 år!!!

Här är du liten pistol, nu är du stooor kille!!!

Lika samma Linda Bengtzing

Alice har i dag köpt nya kläder, nämnligen samma som , ja... Linda Bengtzing.... Vart hon nu fått de ifrån.... Snygg blev hon i alla fall i sina silver brallor, smulan !!! O sångpeten ( mikrofon) åkte så klart fram direkt ! Rockstar;)




Bullbakande tjejer


Min allra bästa vän...

Äntligen fick vi till en fika med våra grannar. Det bjöds på mycket gott "kaffejörnmark" idag:)
 Alice tackar för den fina klänningen o tror det verkade som om Melcer blev nöjd med sitt 3 års paket!!! ( mössan kanske va mindre rolig men han va himla söt i den , den bästa vännen...)











Tack syster yster...

Detta har jag införskaffat idag : 
 
TACKKKKAR!!!

Ett tips

För att förena nytta med nöje...

Lördag

Dagen rivstartade med att åka till stallet där Emmy skulle på 2 st föreläsningar nr 1 var hur sköter man en häst o nr 2 var flätning. Jag o Alice var kvar en stund med Sanna o Knut så A fick ut o gå lite med Knutte Butte:) Hemma en sväng för att ha en eftermiddag med farmor o farfar. Tack så mycket för mina presenter! Det super goda vinet GANADOR ska jag nog ta mig en slurk av redan i kväll! Jag kan också beräta att det känns som om  det blir bra för alice att hon förhoppningsvis snart kommer in på ridskolan.... Intresset för just att rida har nu hållt i sig hela dagen.......Och både farmor o farfar fick ställa upp!!! Hoppas ni får en trevlig kväll på revy´n! Kram..

Borta bra men hemma bäst...

Har ju varit på snabbvisit till stockholm, på utbildning i arbetsrätt o arbetsmiljö. Mycket givande... Men kan inte förklara känslan av o komma hem o krama min barn igen!!! ( å sambon såklart...;))Först natta den lilla godingen o sen natta o pussa på den stora godingen. O vad härligt det är att krypa ner i sin egen säng.... Som ni kanske förstår så trivs jag väldigt bra hemma :)

SOV GOTT!!!

Hej svärmor:)

Här får du nu lite uppdateringar på vårt lilla hus!!! Krya på dig så syns vi på lördag!! Kram...

Jag röstar ....

FREDAGAR röstar jag på IDOL KEVIN.. - herregud vilken kille!!! Vinnare av idol 2009!!!

LÖRDAGAR röstar jag på SCOTTS.. - uuuu vilket band, dom e ju sååå bra!
( okej, måste oxå få inflika att vad gäller dansbandskampen så har jag inget val att titta på ngn annan kanal eftersom jag är sambo med en fd dansbandsmusiker.... men måste ändå erkänna att jag oxå tycker det är "lite" roligt)


Trevlig lördag-kväll!!!


Ett år äldre...

uuu, vad tiden går!!! Jag vill tacka ALLA nära o kära för presenter o alla hälsningar via sms, facebook och telefonsamtal!!! 1000 tack! Har precis gjort ett pass med min present...haha... Wiii Fit... Vilken grej, uuu vad kul för det första o sen hoppas jag ju såklart att det kommer att göra verkan..hihi... Måste oxå Tacka mor o far för dels den alldeles underbara jackan, OCH pappa jag kan lova att present nr 2 kommer att bli en present som har  med värme att göra.... ( Endast en TILL ugn eller oxå bär det av till mallis....) Tack igen!!! 
Har varit en toppendag!!!

TACK!!!

Kram o go natt!!!

Lördagen på Takarevägen23

var mycket lugn.... här gjordes inte många knop, hur gött som allra helst! Härligt väder ute, jag o Alice tog en lång promenad Inkl. Lekparksturné :)
Kvällen innehöll mat med våra grannar, Marie O Christian, Ebba o Wille. Mycket trevligt!

Lek o bus landet!

Herregud vilket ställe, LEK O BUS LANDET i Örebro, jag o min kära vän Cristin tog med oss 6 bus o leksugna barn dit i Fredags o hej å hå vad dom lekte.  Inte sista gången som jag åkte dit kan jag säga! Hoppas även på att nöjesfabriken får till något riktigt bra när dom öppnar ( har hört att det är premiär på annandagen...) Alice blev tillslut så trött att hon somnade! Det vill inte säga lite de hihi.... En mycket trevlig dag!
                      

Torsdag...

fredag lördag söndag, 4 lediga dagar.....  Torsdagen börjades med fika hemma med Cristin , Saga o godingen Alwin! På eftermiddagen åkte ja Alice o Saga o kolla på bil " Mamma mu och kråkan". Den var såå bra faktiskt, värd att se!
 FIKA TJEJER!!!!

RSS 2.0