GRATTIS PAPPA

på din födelsedag i dag den 21 januari... Tårta äter vi på lördag OCH innan det mammas köttgryta.... MUMS , längtar redan!!!
Här lider vi av JETLAG kan man säga.... kl är 04,00 o vi har varit uppe ett par timmar o ska upp om 2,5... hmm.... när kl var 2 stod Emmy o Alice o dansade till High School Musical, Micke satt o jobbade vid datorn o jag fixade lite "nybakt" bröd i ugnen ( halvfabrikat dock...) o slängde in ytterligeare en maskin tvätt,,, Pust!!! Vad ska detta bli under dagen....
Men n u ska vi försöka sova lite!!!

GOD NATT!!!

Bye L.A

I dag packar vi våra väskor o sätter oss på flyget till London! Vi längtar hem allihopa nu faktiskt, vi har gjort det vi skulle här o har haft det helt underbart. Ett minne för livet helt klart, o förhoppningsvis kommer vi någongång åka tillbaka! Vi har tagit ca 700 kort o har 5-6 video band med oss hem så visst kommer minnet leva kvar;) Har ju oxå förstått att vi har haft himla tur med vädret, klarblå himmel varje dag, är ju ändå vinter här så det kunde lika gärna ha regnat! Har ju varit snö i tex N.Y o stormar inte långt här ifrån, men i L.A har det varit en otrolig värmebölja för den här årstiden... ( tur att vi hade regnkläder med oss kanske o Emmy fick av misstag med varma vantar;)) Såg precis vädret för veckan o onsdag sjunker temperaturen rejält o resten av veckan regn.... SÅ jag tror vi drar hem;)
Kl. 19.10 lokal tid kommer vi lyfta från LAX ikväll. Landar sedan i Oslo i morgon kväll lokal tid 20.00. Kommer förhoppningsvis sova bort en tid av flygningen i natt! Nu ska vi äta lite frulle sedan packa det sista!
Sköt om er tills vi kommer hem så hörs vi då, KUL att så många har följt våra bilder här på bloggen!
Tack o hej!!!

Lördag...

och sista "hela" dagen på vår semester. I dag åkte vi till Valencia och SIX FLAGS som är en helt galen nöjespark med karuseller som man inte ens vågar tänka på!!! Inte för min del i af... Micke o Emmy där emot åkte ALLA!!! Liggande , stående, jaa hujedamej...;)

Jag o Alice höll till hos Tåget Tomas o hans vänner..... Äntligen fick hon träffa honom om hon har pratat om detta!!!
Hade i af en super bra sista dag här i LA!!!




Det här är Percys bergbana, den var en storfavorit kan jag lova. Hon åkte den säkert 20 ggr!!! Hela kitet följde : armarna upp i luften i aaaa skrik hördes i backarna...hihi.... Det var ingen kö på kvällen så tjejen frågade " do you wanna go again" Alice sträckte upp armarna i luften o skrek "jaaa jag vill go  again" :)






Alice favvo glass : dippi´n dots med choklad smak; små frysta kulor som smälter i munner o blir som"riktig" glass . MUMS!


Detta var en rolig karusell oxå... O med A fantasi så var hon såklart en hund där hon satt i buren som snurrade runt! VOFF VOFF :)




Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!



Tjejdag nr.2

Fredag drog jag o tjejerna till Disneyland för sista gången, medans Micke var på mässa. Där kollades det på High school musical ( eller majsikel som Alice säger ). Båda två var helt förtrollade tyckte det var helkul så vi fick se det 2 ggr! Hälsade även på i musses klubbhus igen...


God glass i solen i väntan på HSM




Emmy i O:et i........


Pool dag

som sagt var. Vi har haft det hur härligt som helst! Poolade till lunch sen tog vi en promenad bort till Thank God it´s Friday´s, där har dom  FAKTISKT god mat!!! Jag o mimmi slog till på den goda kycklingen med mos! För Alice blev det spagetti!
I morgon blir det Disney igen för mig o barna! Micke tar ännu en dag på NAMM - mässan, är det någon här som känner sig intresserad av trummor så gå gärna in på www.slagverkskompaniet.blogg.se för att se alla coola nyheter mm.. Eller länka er vidare via www.slagverkskompaniet.se .....
Har precis pratat med min mamma,som precis gått upp, känner mig lite mamm-sjuk faktiskt var kul o prata med henne!!! :) Och på Högåsen var det nu -14 grader o det väntas ev. snö till helgen..... Svårt att förstå när man sitter här!
God natt till er alla!!!



Hungriga barn efter badandet!!!





Varm bubblande jacuzzi....Efter att tagit ett dopp i poolen så kan jag säga att det brände när man klev i denna....


Tjejdag nr 1!

I dag och även i morgon är det tjejernas dag:) Micke är i Anaheim på trum mässa hela dagarna, så vad ska vi hitta på? Jo, i dag har vi bestämt oss för att ta en dag vid poolen så igår inskaffades det nya bikinis:) Vi ska sola o bada sedan ta en promenad till Knotts Berry Farm o äta lite mat, kanske en tur till köpcentrat oxå vi får se!
Tror vi får en trevlig dag! Trots fint väder hela tiden har det ju inte blivit så mycket pressa av å det gillar ju jag;) . Jag får pressa i solariet när jag kommer hem har min kära sambo sagt ...hihi.... haha..

Men jag TROR att Alice är redo för POOLEN....???!!!



Nu ska vi gå till hotell shopen och köpa en badring!!
Hörs i kväll!!!
KRAM

Hej Henka!!!

Jag vill tala om att när vi kommer hem så vill jag att du kommer och tittar på filmen vi spelat in om när bilarna dansar! Det är jätte kul!

Kram från Alice

       h cj               c                 bcvvdgt4r657mfimf cc kckck,,x,s,z,z<zxxcvbvnm,

Dagen

i bilder... I dag har  vi haft en softar dag, åkt runt lite shoppat ... en del...
Tycker det är godkänt faktiskt;) ???
Kan säga att det var inte bara jag som blev till mig i trasorna när jag fann forever 21!!! Min sambo var nog den som shoppade mest..... Men detta är ju en underbar butik som inte kostar skjortan... I like!!! 



Stannade till på Disney land för en glass fika .. MUMMA!!!

Universal studios

dit drog vi iväg i morse... massor av "kändisar" såg vi där, hur kul som allra helst!

Kolla här :




Han flåsade till i min nacke o talade om att han gillar svensk blod..haha... därav asflabbet!!!


Nej svampbob jag vill inte ha nån puss!!!'







Vi var på Waterworld oxå , det här planet kom då flygande mot oss o brann!!!


Här är 2 av skådespelarna tjejen från bla CSI NY o killen från bla pirates of the caribbean! Och eftersom vi köpt ill "vip" pass så fick vi inte bara gå före i alla köer utan också komma bakom o höra om hur allt "stunt" går till!! Jättekul!



God natt till er alla där hemma från oss!!!

Kolla vem...

som vi såg i skylten på en bilaffär.... Jooo, där var han den kära

HÖÖÖRBIIIEEE!!!!!!!

På riktigt!!! Var han där, gissa vem som blev sååå till sig i trasorna!!!????

Var ju tvugna o vända o ta lite bilder, här är han i af älsklingen Herbie :



Antar att ni är på väg upp till jobbet nu, men nu tar vi natten!!!
NATTI NATTI!!!

Måndag 12/1

U vad dagvilsen man blir.... Men i dag styrde kosan mot beachen , var riktig högsommarvärme i dag vill jag lova! Vi tog vägen förbi Long beach sedan fortsatte vi längs hela kust remsan upp till Santa Monica Pier! Vilket härligt ställe!!! Kolla in detta, vi vär där och såg solnedgången har nog aldrig sett något så fint tror jag!!!








PRESSA PRESSA.............................



Sedan , när solen gått ner knappade vi in detta på vår gps...:)


GOOOOO!!!! :)

Vilken gata, kikade o kikade om jag skulle se någon kändis men ACK.....






Fick stå utanför iaf;) Kanske nästa gång..... hihi....



Här är det "folks" RODEO DRIVE!!!

 

Gårdagen

får jag ju börja med eftersom jag "fuskade" igår;)

Dagen tillbringades tvärs över gatan från hotellet, på Knotts Berry Farm! Det är en nöjespark med karuseller o massa andra aktiviteter, o Snobben är deras "maskot" . Så vi träffade honom men han fick dock ingen kram men vi tittade på teater o de va kul! Micke o Emmy åkte som vanligt värsting krusellerna eller ja dom åkte ALLA karuseller...galna!!!:)
Här kommer dagen i lite bilder iaf









Kolla bilen

Den här bilen åkte framför oss på Sunset blvd i dag. Kolla vad det står på klistermärket ner till vänster haha....Tyckte det var lite kul!



SWEDES HAVE MORE FUN!

Ladies and gentlemens...

får jag presentera.... TADAAAAA:

HANNAH MONTANA




Den nya stora favoriten! :)

Lördag

I dag har vi hunnit med lite blandat! Jätte kul, har sett Hollywood skylten, varit i Hollywood o sett alla avtryck, åkt genom Beverly Hills, Bel Air o genom hela Sunset blvd... Måste säga att Hollywood, vilket j-dra ställe haha... Vet inte om jag tyckte om det eller inte men lite konstigt var det på nå´t sätt!!! Himla kul att ha varit där ändå!
Hann med shopping på Macy´s oxå :)
Nu ska vi gå o äta lite mat!!!
KRAMAR!







MÄKTIGT!!!

På banan igen:)

I dag mår sjuklingarna bättre o Alice o jag mår fprtfarande bra!!! Så nu bär färden ut o kolla läget i LA... Inga karuseller idag dock... Men jag vet att det är rea på Macy´s i dag o jag har redan kollat att det finns med på gps en!!! haha så dit blir det en tur iaf:)
Vi får se vart färden bär helt enkelt!!!
KRAM

BILEN : ( Olle, kan du förstå att Micke valde en Suzuki o att han är NÖJD med den;) fast de klart de e ju en V8)

Sjuka familjen:(

Jaha, sitter här o har suttit här hela dagen:( Emmy ligger o spyr o Micke ligger o frossar o kämpar mot förkylning... Alice är än så länge pigg som busen o har varit det hela dagen!!! Själv så mådde jag lite pyton i morse men det verkar som om det gick över... Har iaf fått 2 stora munsår, så det tackar jag för!!! :(:( Beror ju just nu på stark sol och dålig sömn! Men har ju mina tabletter med mig! Hoppas sjuklingarna piggnar på sig tills i morgon nu, stackare... Vi hade planerat Six Flags både i morgon o på söndag eftersom det bara är öppet lö.sö.må! Men vi får se vad helgen bjuder på ;)
Vädret här i dag har varit fint men blåsigt i dag, hur kallt är det hemma nu då? Har det kommit någon snö eller är det bara kallt???
Hoppas ni har det bra där hemma annars!!!
KRAM från L.A


KL är 07.30

å vi har percis vaknat, detta är ju helt fantastiskt! haha det börjar arta sig:) å andra sidan gick vi o la oss kl 21 igår.... I går var vi på Disney igen! Medans Emmy o Micke åkte sina värsting karuseller som jag o Alice inte kan åka( eller vill inte!!! vilka monster karuseller....) så passade vi på att träffa några godingar i stället!!!







Å som ni ser så var det inte Alice som var med oss i går, utan prinsessan Belle :)

Här drar Emmy o Micke i väg i bergodalbanan, detta är start plattan sen skjuts du iväg i en himla fart sen ar turen igång.....uuuuuu....skulle aldrig jag......


NINA ...

är återfunnen!!! Hon fanns på lost and found på Disneyland!!! HURRA!!! Så nu e allt i sin ordning igen:)

Nu e de dax o sova!

NATTI!!!

Dag 3

på Disney!!! Vi tar iaf en halv dag där i dag sen får vi se vart färden bär! Vi har köpt oss ett morgon pass så vi får komma in 1 tim före öppning, o det tänkte vi nyttja idag! MEN det första vi ska göra är att gå till upphittat o kolla om världens bästa NINA är där!!! Vi tappade nina i går kväll:( o det känns så himla tråkigt trots att vi har reserven med!!! Nina betyder ju så himla mycket!!! Vi håller alla tummar för att hon finns där !!!



Snyft NINA vart är du...


Lite blandat...


I går hade vi med oss BÅDE prinsessan Belle och Musse Pigg hem!!!



Sjörövarfabbe!!!


MIMMI!!!


Här är stora bergbanan som Emmy Micke har åkt X antal gånger... loopen går upp runt i musses huvud!!!


Emmy O Alice hälsar på hos Tarzan!


PIXAR Play Parade

Denna paraden på Adventure var ju helt fantastisk! Helkul!!!















Förresten mamma:

frukosten på hotellet :

2 olika formfranska och 10 olika muffins-sorter!!!!


Tisdag 6/1

Å Emmy´s födelsedag! Hon ligger just nu o sover helt slut efter en toppendag på Disneyland OCH Disney´s California  Adventure... Solen har strålat från en klarblå himmel hela dagen, härligt. Vi är nu helt slutkörda o vill bara krypa ner i sängen men för dygnsrytmen så är det nog bäst o vara uppe en stund till! :)
Här kommer dagen i bilder för ja örker inte skrive mer...:)
KRAM

 GRATTIS SYRRAN!!!

 Emmy bakom ratten....

En liten tupplur!

Kolla vilka vi har träffat : BLIXTEN Å BÄRGARN!!!

OCH Musses Klubbhus har vi sett!!!

 Finns det en stooor klubba så gör det!!!

Snaaaart e de go natt:)
KRAM

Grattis världens bästa Emmy 10 år i dag!!!

I dag ska vi fira vår 10 åring hela dagen lång. O hon ska få den bästa födelsedagen kan jag lova!!! Nu är kl 06.00 o det är dax att göra oss i ordning för en dag på Disneyland, med massor av äventyr! Vet att hon även kommer att få en present på Disneyland eftersom hon fyller år i dag!
Hoppas ni har det bra där hemma oxå!
KRAMAR , återkommer i kväll! :)

GRATTIS TILL ÄLSKLINGEN!!!


Hello everybody, Los Angeles calling:)

Ja nu är vi framme!!! Resan gick toppenbra, inga som helst problem! Nu är klockan 4.50 här o vi har varit vakna sedan hmm ...kl  02.30! Å andra sidan la vi oss kl 17.30 lokal tid i går kväll, så visst har vi sovit men nu gäller det att vända om , om vi ska ha ut nåt av den här semestern:) Nu väntar vi på att fullen ska öppna kl 6! Har än så länge inte sett så mycket av L.A men vi bor på gång avstånd till bl.a Knott´s Berry  Farm o Buena Park shopping:).... Så det är ett toppenläge o lägenheten fin! 

Visar lite bilder från vår resa o återkommer senare under dagen!!!
Puss o kram
                                                                                         Ready for take off
Väntan på flyget i London...                                        Ready for take off
           
Framme... inväntar bilen!
     

Även en 3-åring kan posa snyggt för mamma:)
  

Här sov vi skönt kan jag lova efter att varit vakna i så gott som ett dygn...


Lite fler bilder från lägenheten :

                                      


Så här ser det ut nu kl 05.00 utanför vår dörr, syrsorna spelar för fullt..härligt, va?? :)


Gardermoen

Hallåj!!! Sitter på hotellet o har lite pirr i magen... Detta ska bli oootroligt spännande. Som sagt i morgon tillbringas hela dagen uppe i luften! Hör av mig igen när vi landat!!! Så här ser det ut på hotellrummet 3111/3113 på SAS radison just nu;)

Barna badar......



O Micke länsar......... :)



Kram från oss alla så länge!!!

Packar...

Ja gott folk i morgon drar kosan till Oslo o Gardemoen... Där sover vi en natt innan planet till L.A går vid 7,30 tiden på morgonen. Ett stopp görs i London i ca 2 tim för att sedan ta ett direkt flyg till LA. Så söndag sv tid 23,30 landar vi där men då är det ju bara att hålla sig uppe ett gäng timmar till innan det blir dax att sova!Klockan är då 14,30 där...
Verkar vara ca 20 grader där iaf? Allt över nollan är välkommet nu känner jag... Brrr va kallt de e ute! Men härligt fina dagar iaf, o bättre än slasket vi left med denna "vinter"!!
Sköt om er där ute så återkommer jag med rapporter från det STOOORA landet!!!

KRAM!!!

RSS 2.0