Vilken bild ska vi välja....

fick dagis korten på Alice i dag. Hon ser lika full i bus ut på båda korten! Emmys provbilder kan jag inte visa för dom har vi gett bort! Men hon blev så fin mammas stora tjej! Men nu är frågan ; vilket ska vi välja på lillskrutt??? Vad tycker ni???bild 1 alice                      bild 2 alice

KRAM O GONATT!!!

Söndag kväll

å jag sitter o kollar ensam mamma söker. Det är verkligen det programmet just nu som jag ogärna missar!!! Tycker det är så kul o titta på. I dag har vi varit på fotbollsturnering, på Ilande som Herzöga ordnade, o vi hade planvärdspasset mellan 9-14 vilket medförde att samlig var kl 8 o väckarklockan ringde kl 7. Men tack min älskade sambo som tog på sig detta! Så jag o Alice tog cykeln dit vid halv 11. Tyvärr gick de inte så bra för mimmi o laget denna gång men en liten fin medalj hade hon iaf med sig! Mer än detta har inte hänt i dag mina vänner. Jo förresten SVENSSON, jag har o Alice har bakat oxå!!!! DÄ RU... Sockerkaka blev de! Ligger fint i frysen till 3 årskalaset!
Nu e de snart sängen kan jag säga!
KRAM

Sälen....


Vet att det kanske är lite avlägset men såg på mimmi o mojje på tvn igår morse o dom befann sig i sälen o faktiskt oxå i Hundfjället( där vi brukar va) o dessutom va dom på Ahléns bar ogrill där A-ski med Boxershorts har varit nu ett antal år... Kände verkligen att jag faktiskt längtar efter detta.... Kolla bilden på Emmy på snowboard klarblå himmer OCH kanske några timmar från A ski o en kall...haha... UUU kan de va bättre... Men ni ska se nart är vi där schwosh så är julen här...
Ha en trevlig kväll!!!

Mammas pippilotta....


Fredag kväll....

Vad är det som är så speciellt med fredagsmys?? Ska ju jobba idag oxå så det va ju inte riktigt helgen igår...men ändå så himla mysigt! God mat o gott vin, kan verkligen tipsa om Graham beck ett nytt favvo vin måste jag säga. Prövade de först förra helgen på hotellet i GBG, o jag vet att min granne också hade köpt detta vin o hade en flaska öppnad till fredagsmyset:)
I dag kommer farmor o farfar o ska passa barna, jag o micke ska jobba, Emmy ska på poolspel med fotbollen o Alice ska till Bergvik på ponnyridning! Hoppas på myyyycket folk under helgen när Bergvik fyller 5 år! Herregud förresten att man varit där i 5 och ett halvt år! Visserligen mammaledig oxå men uuuuu va åren går:)
Ha en riktigt trevlig lördag!!!

Min biiiiiiiiiiilllllllllllllll....snyft!

Höll verkligen på att få STORA chocken( eller rättare sagt jag fick!!!) i går när vakten i går kom in o frågade om vi fått varor o om vi fått dom levererade av en BLÅ lastbil....(ÖÖHHHH) O sedan fortsätter att berätta att en bil blivit påkörd på parkeringen, o jag plötsligt kom på att jag står DÄR! Usch, o den j..la tysken (som det förmodligen är..) hade åkt sin kos! Kan berätta att jag än inte fått veta ngt ang denna lastbil o just nu känns de som om jag kan ta 1000 lapparna på självrisken o bara bara .... kasta dom i sjön.........snyft igen.... Men det finns ändå hopp ska ringa gubben i gbg igen i morgon bitti förhoppningsvis så har han kommit fram till ngt! Men så här ser i af min älskade bil ut nu ( hoppas Micke inte läser detta för DE E JU BARA EN BIL .... OCH.... MAN SKA INTE FÄSTA SIG VID PRYLAR:::!!!!! ) Jag vet älskling men tycker ändå detta är så tråkigt:(  Å nu står han där på Philipsson alldeles alldeles ÄNSAM!!!!!!
Puss!

Föräldramöte..

Nu är det så´na tider igen. I dag var det dagis tur o nästa vecka är det mimmi´s tur. Idag jobbade jag till 20 så det var Micke som gick. Barnen var hemma ( o fick tom gå hem från dagis o fritids redan kl 16)  o detta tack var mormor o morfar. Morfar hjälpte mimmi med läxan oxå så var den avklarad för denna veckan! I morgon ska lillskrutt ta kort på dagis! Förra året blev det inget kort, var trött o ville bara inte sitta på bordet o le åt nån konstig gubbe.... Vi får väl se hur det går i år!
Men NU ska jag sova...
Natti.

Lite bilder från helgen...

 Vi tackar våra grannar för en toppen helg!!!!

Ja ja jag vet....:)

Att de inte händer mkt på den häringa sidan.......... Har väl fullt upp antar jag, inbillar jag mig iaf:)
Var i helgen med våra kära grannar i gbg 3 härliga dagar med barnen. Massor med kul o karuseller!!!
Och så fick jag mig ju en tur till min absoluta favvo affär : RUT MFL. ligger i Nordstan i Gbg....
Men nu är det dax igen ... nu ska jag sova... Har fått ont i min hals o känner mig litte vesen...
Sov gott!
KRAM

RSS 2.0