Fredag kväll...

tillbringade vi med Calle & Emma o åt en måltid på Arena... Tyckte dock att maten inte var lika god som den brukar.... Men men nu ska jag krypa i säng för att jobba några timmar i morgon. Emmy sover redan eftersom hon inte är riktigt kurant, medans Alice just nu hoppar i sängen bakom mig...hmmm... Å detta kan bero på att jag lät henne sova i 3,5 tim idag. Tyckte hon behövde detta eftersom jag lite har en magkänsla att kanske streptokocker är på g igen, eller oxå är det bara att hon inte haft ngn matlust dom senaste dagarna. Ebba, Tyra o Isak som var här i söndags har nämnligen alla 3 fått strepto under veckan!!!! Men det återstår o se! Nu säger jag iaf god natt o min sambo är fortfarande kvar på jobbet , vi får väl se när han har "tid " o komma hem o sova lite;)
Sov gott!!

Melodifestivalen 2009:)

Som schlager idiot jag är satt jag nu redo kl 09,00 när biljetterna släpptes. MEN kan meddela att ÄNDÅ hann vi inte med till finalen i globen... borta... helt otroligt!!!  Men åker med våra kära grannar till första deltävlingen i Gbg den 7 feb. Längtar redan! Och den helgen kommer även att innehålla en tur till Rondo o då ska vi kolla in världens bästa Rock´n Roll Kung , min stora idol : JERRY WILLIAMS!!!!  U vilken helg! 
I dag är jag hemma o VAB, ar igen... Idag är det Emmys tur, hon hade feberi går kväll. Men den är bortai dag men hon är alldeles genom förkyld , mammas tös!
Får försöka sysselsätta oss under da´n nu... Alice e oxå hemma såklart:)

Trevlig helg!
KRAM 

Grattis SANNA!!!

Grattis världens bästa Sanna på din  födelsedag!!!
Stoora kramar från oss ALLA! Vi får träffas under veckan o fika lite granna...KRAM på dig!

3-års tårtan....

kolla in tårtan... gissa om den var uppskattad:)  Kan hända att tjejerna på 2019 kan få sig en tugga av pippis flätor i morgon:)

Emmy ...

tackar ALLA för dom presenter hon fått , trots att hon inte fyller år!!!

Grattis mammas tös!

Idag var den stora dagen o lillskrutt är ingen lite bebis längre, 3 hela år! ( Io för sig inte riktigt än utan kl 21,22) Helt blöjfri är hon oxå måste jag få berätta! Inga blöjor på natten heller! Denna dag har mamma varit hemma o pappa har varit på jobbet lite från o till hela dagen.... En toppendag har det varit, vi har lekt med ALLA saker ( kan lova att det blivit en del!!!) vi har spelat spel målat..mm. I morse blev ju skruttan väckt, med endast 1 paket, sedan var det dax att så på toan o DÄR.... OJ OJ var det som kom ur munnen då.... 

 På eftermiddagen kom mormor(morfar e i Norge o jobbar:(...), moster o Henka.... Å ännu mer paket blev det. Tack så mycket !!! alice fina muggalice o moster i fina tältet...

Söndag

var det dags för kalas för alla polarna! Ty värr kunde inte Alvin & Melcer komma. Men Tyra, Ebba o Isak var på plats . Lite syskon o kompisar var md o fixade till dom små!Tyra o Alice kramas Tack så mycket , det var jätte kul! Kramar AliceKak-kalas:)
Och det hela avslutades med en SPÄNNANDE fiskdamm:)

3-års kalas i dagarna 3!!!

Lördagen började vi på folkracebanan, Henka började fint men det tog slut lika fort...lite synd. Men vi åkte dit o kollade lite coola bilar:) . Precis hemkomna kom första paketskörden för Alice, farmor, farfar ,faster o Magnus, Gudrun o lillebror kom på tårta o mat! Många fina paket blev det o tror att alla var lika uppskattade ( förutom den nya vinter utrustningen då..., men mamma tyckte om den iaf...) TACK så mycket! Kramar från Alice...Alice öppnar för fullt...Farmor & Alice...Å en fin LILA tårta blev de!

I´m back

Hej igen nu är jag tillbaka hemma:) finare än nå´nsin. Ny baklucka, revan på bakdörren bort lackad o rostfläcken som var gick på garantin så den är oxå borta! Sedan är jag nysevad oxå ! Mamma säger att hon längtat efter mig jätte mycke , så de känns bra! OCH Pappa säger att han INTE ska sälja mig( för man vet ju inte med honom;)) så det känns sååå skönt!
Hälsningar Vojjen

Båten.....

som var på NWT:s första sida för några år sedan var min sambos...:) Gissa om bilden finns sparad:)
Texten lyder :
REDO FÖR SOMMAREN. Som en norrlänsk sparkåkare, fast tvärt om. Norrlänningar sätter sig bara på sparken en stund medan sommaren blåser förbi, sägs det ju. Ägaren till denna båt - som ligger både förtöjd och fastfrusen i Mariebergsviken i Karlstad - har kanske resonerat i liknande arbetsbesparande banor. Förhoppningen var en kort mild vinter - och så var det vår igen! Då är det praktiskt att gummibåtarna redan är luftfyllda, flaggan hissad och ankarkättingen i sin drickback. För om bara 19 (!) veckor vänder Vänern långsamt mot vinter igen...


RSS 2.0