Bye L.A

I dag packar vi våra väskor o sätter oss på flyget till London! Vi längtar hem allihopa nu faktiskt, vi har gjort det vi skulle här o har haft det helt underbart. Ett minne för livet helt klart, o förhoppningsvis kommer vi någongång åka tillbaka! Vi har tagit ca 700 kort o har 5-6 video band med oss hem så visst kommer minnet leva kvar;) Har ju oxå förstått att vi har haft himla tur med vädret, klarblå himmel varje dag, är ju ändå vinter här så det kunde lika gärna ha regnat! Har ju varit snö i tex N.Y o stormar inte långt här ifrån, men i L.A har det varit en otrolig värmebölja för den här årstiden... ( tur att vi hade regnkläder med oss kanske o Emmy fick av misstag med varma vantar;)) Såg precis vädret för veckan o onsdag sjunker temperaturen rejält o resten av veckan regn.... SÅ jag tror vi drar hem;)
Kl. 19.10 lokal tid kommer vi lyfta från LAX ikväll. Landar sedan i Oslo i morgon kväll lokal tid 20.00. Kommer förhoppningsvis sova bort en tid av flygningen i natt! Nu ska vi äta lite frulle sedan packa det sista!
Sköt om er tills vi kommer hem så hörs vi då, KUL att så många har följt våra bilder här på bloggen!
Tack o hej!!!

Kommentarer
Postat av: Suzz

Gud vad ni hunnit med mycket,har varit skit roligt och läst..... =) Här i Kroppa har vi nån minus och snööö..så Alex springer omkring i sin Bamse overall och varma vantar... =)Ha det super!Kramar till er!

2009-01-19 @ 12:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0